رفتن به محتوای اصلی

چرا مشارکت حداکثری؟ انتخاب اصلح کافی نیست؟

چرا مشارکت حداکثری؟
انتخابات7

چرا مشارکت حداکثری؟ آیا نمی شود صرفا بر روی انتخاب گزینه اصلح تمرکز کرد و انتخابات را به نحوی برگزار نمود که فردی ایسه مدیریت دولت را به دست گیرد؟

جمهوری اسلامی نظامی است که در آن مردم رکن اصلی تشکیل حکومت به حساب می آیند این نظام با حضور مردم در صحنه اداره کشور هویت می یابد نظام اسلامی به هر انتخاباتی به عنوان فرصتی برای تقویت ارکان نظام مردم سالار دینی نگاه کرده و خواهان آن است که انتخابات به شایسته ترین حالت برگزار شود.

در واقع، با برگزاری انتخابات مطلوب نظام اسلامی است که حیات مردم سالاری دینی قوت می گیرد. بدون شک دو رکن اساسی برای تحقق انتخابات تراز انقلاب اسلامی لازم است؛ یکی، مشارکت پرشور با حضور اکثریت ملت ایران در پای صندوق های رای، و دیگری، به قدرت رسیدن نامزد شایسته و اصلح. انتخابات مطلوب با تحقق هر دوی این ها معنا می‌یابد. نظام اسلامی باید کاری کند که هر دوی اینها محقق شود در تقابل هم قرار دادن این دو یا یکی را قربانی دیگری کردن خطای فاحشی است که از آن باید دوری کرد.

نکته قابل ملاحظه دیگر آن که باید توجه داشته باشیم که تحقق مشارکت حداکثری با دعوت و تشویق همه ملت به حضور در پای صندوق رای صورت می گیرد که در این میان نظام اسلامی مسئولین کشور و آنگاه آن جامعه باید برای تحقق آن تلاش نمایند.

حضوری حداکثری مردم در پای صندوق های رای علاوه بر کمک به دولت در اجرای برنامه های خود در کشور، باعث افزایش توان دولت منتخب در خارج از مرزها و دست بالا در مذاکرات با دیگر کشورها نیز خواهد شد. در واقع حضور حداکثری مردم مردم به نوعی آبروی دولت در مجامع بین المللی نیز خواهد بود.

دسته بندی

برچسب‌ها