رفتن به محتوای اصلی

سو استفاده جریان نفوذ و جریان انحرافی از نبود شبکه ملی اطلاعات در کشور/ شبکه ملی اطلاعات در بسیاری کشورهای پیشرفته اجرا شده است

پژوهشگر فضای مجازی خبر داد:
پژوهشگر فضای مجازی گفت: جریان نفوذ و جریان انحرافی در کنار ضد انقلاب، تروریست ها، اشرار و آشوبگران از فضای مجازی رها شده و سرویس های و خدمات غربی که در بستر رمز به تبادل اطلاعات در کشور می پردازند نهایت سو استفاده را می کنند و این در حالیست که اگر شبکه مل
آل داود

معروف: سید علیرضا آل داود با اشاره به اینکه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، سرویس ها و خدمات داخلی بهترین و قویترین تودهنی به دشمن است، اظهار کرد: وقتی می بینیم دشمن و جریان نفوذ داخلی برای انحراف پروژه های بومی نظیر شبکه ملی اطلاعات، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی بومی از انواع شگرد ها نظیر اعزام جاسوس، تقویت جناح غربگرا، به کارگیری جریان انحرافی، استفاده گسترده از ابزار های رسانه ای و ... استفاده می کند به این نکته مهم پی می بریم که وقتی دست دشمنان از داده های انبوه و رسانه های تاثیر گذار بر روی افکار عمومی در دست آنان به طور کامل کوتاه شود چقدر ناراحت و عصبانی خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان دنبال استفاده از جنگ شناختی هیبریدی برای براندازی انقلاب اسلامی هستند، تصریح کرد: در این جنگ شناختی دشمنان با موضوعاتی نظیر متقاعد سازی شناختی، تاب آوری شناختی، مدل سازی شناختی و تصمیم گیری شناختی اهدافشان را دنبال می کنند.
 
این مدرس سواد رسانه ای با اشاره به روش های دشمن در جنگ شناختی افزود: تصویر سازی غلط و بمباران اطلاعاتی از روش های دشمنان بر ضد انقلاب اسلامی است.
 
وی با اشاره به اینکه دشمنان از رسانه ها و ابزارهای هوشمند برای پیشبرد این جنگ شناختی استفاده می کنند، اظهار داشت: مهمترین عامل در جنگ شناختی جمع آوری BIGDATA توسط ابزار های هوشمند و سرویس ها و خدمات مرتبط با آن از کشورهای هدف و تحلیل این داده ها برای طراحی عملیات های رسانه ای، سایبری با موضوعات مختلف مانند اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... است.
 
آل داود با تاکید بر اینکه متاسفانه در کشور ما برای صیانت از فضای مجازی و داده های ملی هنوز قانون جامعی نداریم، تصریح کرد: امروز در کمال ناباوری شاهد هستیم BIGDATA کشور توسط تلگرام، اینستاگرام و... توسط دشمن ترین کشورها نسبت به ما سرقت می شود و متاسفانه برخی افراد لیبرال، غربگرا و روشنفکرنما با طرح ادعاهای پوچ و غیر واقعی در خصوص آزادی بیان در فضای مجازی که حتی در کشورهای غربی مدعی این ادعاها منسوخ شده، مانع قانون مند شدن این فضا در کشور می شوند.
 
وی افزود: به عنوان مثال برای مقابله با اخبار جعلی قوانین بسیار قوی در سطح کشورهای اروپایی و آمریکا وضع شده است و حتی در سطح اتحادیه اروپا قانونی به نام GDPR قانون عمومی حفاظت از اطلاعات برای صیانت از داده های مردم در سطح این اتحادیه وضع شده است.
 
وی با تاکید بر اینکه امروز پیشرفته ترین کشور ها شبکه ملی اطلاعات دارند، افزود: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در بسیاری کشورهای پیشرفته اجرا شده است، آمریکا در سال 1991 شبکه زیر ساخت ملی اطلاعات خود را به به نام های NII و شبکه گور(ال گور سناتور پیشنهاد دهنده این طرح به مجلس آمریکا) را راه اندازی کرده است و پس از آن می توان  به طور نمونه به کشور کره جنوبی که رتبه اول سرعت اینترنت جهان را در اختیار دارد اشاره کرد که در دهه ۱۹۹۰ پروژه شبکه ملی پرسرعت داخلی اش را راه اندازی کرد.
 
وی ادامه داد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان توسعه رایانش ابری در قوانین توسعه‌ای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نیز اعلام کرد است که هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیاده‌سازی کرده‌اند و بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی به حساب می آید. 
 
آل داود با تاکید بر اینکه هزینه انتقال ترافیک پایین‌تر، سرعت بیشتر، امنیت بالاتر، حفظ حریم خصوصی و داده های ملی، امکان وضع تعرفه ترجیهی در شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب می‌شود شرکت‌های خارجی برای حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیاده کننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند، تصریح کرد: با این مدل ما شاهد ارائه خدمات پیام رسان و ها و شبکه های اجتماعی و دیگر سرویس ها و خدمات خارجی به صورت امن با حفظ شرایط و قوانین کشور در داخل خواهیم بود و دیگر این سرویس ها و خدمات امکان تبدیل شدن به بستر زیست تروریست ها و اشرار را نخواهند داشت.
 
وی ادامه داد: داده های پژوهشی نشان می دهد این سه کشور پیش از افشاگری‌های اسنودن و پس از بهره گیری از تجربه آمریکا در استفاده از شبکه ملی اطلاعات، به برنامه‌ریزی برای ایجاد این شبکه‌ در خاک خود اقدام کرده بوده‌اند اما بسیاری کشورها پس از افشاگری‌های اسنودن به دنبال راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در درون مرزهای خود رفته اند، به عنوان مثال گاردین در نوامبر ۲۰۱۳ در گزارشی مبسوط گفت، پس از افشاگری‌های اسنودن در زمینه جاسوسی سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس از اطلاعات صنعتی و نقض حریم خصوصی شهروندان کشورهای دیگر، تفکیک ترافیک داخلی از ترافیک خارجی در دستور کار بسیاری از کشورهای دنیا قرار گرفته است.
 
این مدرس سواد رسانه ای ادامه داد: با توضیحات فوق الذکر نتیجه میگیریم شبکه ملی اطلاعات یکی از مهمترین پروژه‌های زیرساختی حفاظت از منافع ملی کشورها در فضای اینترنت است و به همین دلیل ترتیب قدرت‌های بزرگ جهان به دنبال جدا کردن مسیر ترافیک داده‌های خود از خاک آمریکا هستند. 
 
این پژوهشگر فضای مجازی به اظهارات صدر اعظم آلمان آنگلا مرکل و ترزا می نخست وزیر سابق انگلستان در خصوص راه اندازی اینترنت جدید اشاره کرد و افزود: به طور مثال صدر اعظم آلمان در مصاحبه ای گفته است که در دیدار خود با رئیس جمهور فرانسه پیشنهاد ساخت شبکه ارتباطی اختصاصی اروپایی را برای جلوگیری از جاسوسی آمریکا مطرح خواهند کرد، به گفته آنگلا مرکل با ایجاد این شبکه، رایانامه‌ها و سایر اطلاعات مردم اروپا از مسیر آمریکا عبور نخواهد کرد.

 
آل داود با تاکید بر اینکه پرچمدار مطالبه شبکه ملی اطلاعات در کشور رهبر حکیم انقلاب اسلامی است، افزود: سالهاست رهبر فرزانه انقلاب در جلسات خصوص و عمومی مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را از مسئولان دارند و ما هرچه دیرتر مطالبه راه اندازی و تکمیل این شبکه را از مسئولان داشته باشیم هر لحظه دچار خسارت هایی نظیر آنچه در فتنه 88، فتنه 96 و فتنه آبان 98 و بسیاری از آسیب های فرهنگی اجتماعی تاکنون رخ داده، خواهیم شد.
 
آل داود با اشاره به اینکه مسئولان امر در زمینه ارتباطات باید بجای ایجاد شبهات و تخریب دستاوردهای جوانان کشور صادقانه از آنان حمایت کرده و آنان را به نفع سرویس ها و خدمات خارجی تحریم نکنند، اظهار کرد: خودتحریمی دستاورد های جوانان نخبه کشور مخصوصا در حوزه رسانه و فضای مجازی توسط عده ای غرب شیفته آسیب های جدی به کشور وارد کرده است.

راه دانا

دسته بندی