Skip to main content

پیشنهاد جالب حجت ‎الاسلام پناهیان برای راهپیمایی اربعین امسال

حجت الاسلام علیرضا پناهیان در بخشی از سخنرانی دهه اول در هیئت میثاق با شهدا به موضوع انتظار فرج و ارتباط آن با عزاداری سیدالشهدا و پیاده روی اربعین پرداخت.
اربعین

 حجت الاسلام علیرضا پناهیان در بخشی از سخنرانی دهه اول خود در هیئت میثاق با شهدا به موضوع انتظار فرج و ارتباط آن با عزاداری سیدالشهدا علیه السلام و پیاده روی اربعین پرداخت. این قسمت از سخنان وی که در نخستین شب از محرم 98 ایراد شده به شرح زیر است؛
 
امسال در جمع عده‌ای از رفقا که می‌خواستند برای اربعین برنامه‌ریزی کنند، عرض کردم: «بیایید امسال، پررنگ‌تر از هرسال، اربعین و این پیاده‌روی باشکوه و باعظمت را با امام زمان ارواحنا له الفداء پیوند بزنیم»
اساساً هم این پیوند وجود دارد، کمااینکه در زیارت اربعین می‌خوانید؛ «و نُصرَتی لَکُم مُعدَّة» من آمده‌ام شما را یاری کنم! یعنی من آمده‌ام فرزند امام‌حسین (ع) را یاری کنم، نه اینکه من با فرزند ایشان (یعنی امام‌زمان) کاری ندارم و فقط غصه‌دار خودِ امام‌حسین (ع) هستم! من به آیندۀ شما کاری ندارم و فقط سوگمند گذشتۀ شما هستم. شما فکر می‌کنید چنین گریه‌ای واقعاً قبول است؟!
برخی از رفقا دور هم جمع شدند و گفتند که امسال پیاده‌روی اربعین را از «مسجد سهله» شروع می‌کنیم؛ یعنی از خانۀ امام‌زمان (ع)! برای آن‌هایی که ذوق دارند و توفیق دارند، این کار خوبی است و پیشنهاد قشنگی است.
همه‌چیز ما باید امام‌زمانی باشد؛ اصلاً معنای «منتظر» همین است!
همه‌چیز ما باید امام زمانی باشد، اصلاً منتظر معنایش همین است! زندگی ما، جامعۀ ما، سیاست ما، جمهوری اسلامی ما، اخلاق ما، خانوادۀ ما، همه باید امام زمانی باشند. باید ببینیم که الان امام زمان ارواحنا له الفداء چه می‌پسندد؟
شما باور نمی‌کنید؛ بعضی‌ها دنبال تنظیم رابطه‌شان با خدا هستند، به فکر قیامت‌شان هم هستند، اما سال به سال، به یاد امام زمان هم نمی‌افتند، اصلاً نمی‌خواهند نسبتی بین دین‌شان و امام زمان برقرار کنند. بعضاً خیلی آدم‌های خوش‌اخلاق و خوش‌نفس و خوش‌نماز و حتی خوش‌قرآنی هستند!

منبع: خبرگزاری دانشجو

دسته بندی