كشف 426 كيلو مواد افیونی و دستگیری 2 متهم در استان خراسان رضوی

معروف: سردار محمدکاظم تقوی گفت: در پي كسب خبری مبني بر تردد 2 دستگاه خودرو پژو405 حامل موادمخدر در محورهای مواصلاتی شهرستان بجستان، پیگیری موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس مبارزه با موادمخدر قرار گرفت.
وي افزود: یگان های عملیاتی پلیس مبارزه با موادمخدر استان با همکاری پلیس موادمخدر بجستان با اشراف اطلاعاتی 2 خودرو پژو405 را که یکی به عنوان راه پاکن و دیگری حامل مواد مخدر بودند را شناسایی و پس از تعقيب و گريز و با سرعت عمل متوقف کردند .
سردار محمدکاظم تقوی تصریح کرد: ماموران در بازرسي از خودرو حامل مواد افيوني 388 كيلو ترياك و 38 كيلوگرم حشيش را كشف کردند.
فرمانده انتظامي استان خراسان رضوی با اشاره به دستگیری 2 متهم در این زمینه، خاطرنشان کرد: امروز با اشراف اطلاعاتی پلیس در تمام نقاط استان، هیچ نقطه امنی برای اشرار، قاچاقچیان، سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت جامعه وجود ندارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی