رفتن به محتوای اصلی

جشن ازدواج آسان

جشن ازدواج
برگزاری جشن ازدواج آسان ۲۵ زوج بسیجی شهرستان اسلام آبادغرب همزمان با ولادت حضرت علی علیه السلام
ازدواج آسان

جشن ازدواج ۲۵ زوج بسیجی همزمان با ولادت حضرت امیرالمؤمنین (ع) با حضور فرمانده سپاه، امام جمعه، و مسئولان ادارات شهرستان اسلام‌آبادغرب برگزار شد.
🔹فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صبح امروز دوشنبه در جشن ازدواج ۲۵ زوج جوان بسیجی در شهرستان اسلام‌آبادغرب، ضمن تبریک این رویداد مبارک، بر اهمیت ازدواج در اسلام تأکید کرد و گفت: پیامبر اسلام ازدواج را سنت خود دانسته و هر کسی که این سنت را رعایت کند، از پیامبر است. 

 

همچنین در این مراسم امام جمعه اسلام‌آبادغرب سخنرانی داشتند و گفتند: ازدواج آسان و ساده، یکی از اصول مهم سبک زندگی اهل بیت (ع) است که می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای جوانان باشد.


حجت‌الاسلام والمسلمین احمد زارعی، امام جمعه شهرستان اسلام‌آبادغرب، در این مراسم تأکید کرد: زندگی اهل بیت باید الهام‌بخش جوانان و خانواده‌ها باشد. وی گفت: باید الگوهای زندگی اهل بیت (ع) را با استفاده از ابزارهای مختلف نظیر شعر، تصویر و سخن به مردم معرفی کنیم تا از سیره آن‌ها درس بگیریم.

درپایان مراسم هدایایی از طرف معاونت اجتماعی سپاه مقاومت بسیج اسلام آباد غرب به زوجین  اهدا گردید.

 


•───

دسته بندی