رفتن به محتوای اصلی

برگزاری کلاس آسیب‌های اجتماعی با موضوع فضای مجازی در مدرسه شهید عبادی استان قزوین

سخنرانی هادی رحمانی در پایگاه شهید جعفرخانی به تبیین آسیب‌های فضای مجازی برای دانش‌آموزان پرداخت.
آسیب های اجتماعی

کلاس آموزشی با موضوع آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی به سخنرانی هادی رحمانی در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ در پایگاه شهید جعفرخانی حوزه امام خمینی(ره) تاکستان استان قزوین برگزار شد.

تاکستان _ در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، کلاس آموزشی با موضوع آسیب‌های اجتماعی فضای مجازی در پایگاه شهید جعفرخانی حوزه امام خمینی(ره) تاکستان از ناحیه امام علی (ع) استان قزوین برگزار شد.

 این کلاس با حضور دانش‌آموزان مدرسه شهید عبادی و سخنرانی هادی رحمانی، کارشناس حوزه اجتماعی، شکل گرفت. در این جلسه، هادی رحمانی به تشریح انواع آسیب‌هایی که فضای مجازی می‌تواند برای جوانان و نوجوانان به همراه داشته باشد، پرداخت. 

وی به نکاتی از جمله اعتیاد به اینترنت، خطرات ارتباطات آنلاین، و تأثیرات منفی محتواهای غیرمناسب اشاره کرد و بر لزوم هوشیاری و آگاهی دانش‌آموزان در استفاده از فضای مجازی تأکید نمود. رحمانی همچنین به راهکارهایی برای استفاده سالم و ایمن از اینترنت پرداخت و دانش‌آموزان را تشویق کرد تا با افزایش آگاهی خود نسبت به این فضا، از آسیب‌ها در امان بمانند. 

دسته بندی