رفتن به محتوای اصلی

سئو قوی یک جامعه

بررسی جوامع بشری
جوامع مختلف و پیشرفت آن
جامعه

سئوی قوی یک الزام برای جوامع بشری

سئو در لغت به معنای بهبود عملکرد سایت در موتورهای جستجو می باشد. یعنی هرچه سایت بهتر و بالاتر باشد طبعا در صفحه اول موتورهای جستجو قرار می گیرد.
اجتماع در لغت جمعی از افراد هستند و در اصطلاح به مردمی گفته می شوند که در یکجا زندگی می کنند و دارای هنجارهای مشترک و زبان و فرهنگ مشترک دارند.
اگر یک اجتماع بخواهد به سوی تعالی حرکت کند طبعا شاخصه های بالایی باید در رفاه و سطح درآمد عموم جامعه و... داشته باشد و این یعنی سئوی بالای یک جامعه نشان از تعالی آن جامعه دارد.
پس سئو را می توان مجموعه شاخصه هایی دانست که باعث رشد و تعالی مادی و معنوی یک جامعه می شوند.. باید به این موضوع توجه کرد که موتور جستجو برای خود شاخص هایی دارد که مختص همان موتور جستجو می باشد. پس اگر مثلا موتور جستجوی گوگل مد نظر ما باشد باید به شاخص های هر ساله این موتور جستجو توجه و مطابق با آنها عمل کرد تا سایت سئوی قوی داشته باشد.
جامعه ای که ما در آن زندگی می کنیم یک جامعه اسلامی رو به تعالی و در عین حال در حال مدرن شدن می باشد پس شاخص های غربی در آن کارایی صد درصدی نداشته و باید ضمن حفظ فرهنگ بومی که قدمی بسیار بالا و به بلندای تاریخ دارد ، از تکنولوژی نیز به درسی و مطابق با نیاز استفاده کرد و فرهنگ صحیح بومی استفاده از آن را تببین و ترویج کرد، نه آن فرهنگ غربی پیوست شده به آن را، زیرا باعث رشد و تعالی نخواهد شد.
در جامعه مدنی غربی همجنس گرایی آزاد و دولتها بر خلاف میل مردم مروج آن هستند ولی در بسیاری از جوامع این پدیده به عنوان ناهنجاری و گناه شناخته می شود و عملا توسط عموم مردم منزوی شده و مورد طرد قرار می گیرند.
درجامعه فرانسه حجاب در ادارات دولتی و مدارس ممنوع می باشد و با آین که دین داری اشخاص پذیرفته شده اما آن یک پدیده شخصی تلقی می گردد و سازو کار جامعه به صورت نامحسوس به نوعی بنیان گذاشته شده انسانها مجبور هستند در جامعه لائیک باشند و حق ابراز اعتقادات شخصی خویش را ندارند.
بنابر این سئوی جوامع غربی با سئوی جوامع اسلامی و حتی در جوامع سئوی جامعه ایرانی با عراقی متفاوت و در برخی مواقع متناقض می باشد.
دین اسلام و شریعت مقدس ابراز می دارد که تنها راه سعادت ایمان و تلاش در راه خدا می باشد. پس جوانان مومن و انقلابی در جامعه ما داری انگیزه کار و حرکت و پویش به سمت هرچه بهتر شدن جامعه هستند و در این راه باکی از جانفشانی و فداکردن خویش ندارند زیرا آن را تعالی فردی و کمال انسان می دانند. پس این جوانان در بهبود سئوی جامعه نقشی مهم و بسزا ایفا نموده اند و نقش بسیاری از آنها در خاطره ها باقی و جاودان خواهد ماند.
کلا باید دانست که سئوی یک جامعه مختص آن جامعه بوده و و نباید تمام جوامع را بایک سئوی واحد مورد ارزیابی قرار داد. و البته نمی توان توقع داشت که جوامع با یکدیگر قیاس و مورد قضاوت قرار بگیرند.
پس در بهبود عملکرد یک جامعه باید از سئوی بومی آن جامعه بهره برد و شاخص های سازمان جهانی که ابزار قدرتهای بین المللی جهت استعمار و استثمار هستند نباید مورد توجه صد درصدی قرار بگیرند.
این موضوع در داخل یک کشور در شهرها و استانهای مختلف نیز مصداق دارد و باید برای هر منطقه سئوی مخصوص در نظر گرفت.
این مقاله نقدی بر کسانی است که ملاکهای جهانی و سازمان های بین المللی را چیزی در حد وحی الهی برای خویش می دانند و سعی در سنجش جامعه ایرانی اسلامی ما با آنها دارند. منویات سازمان ملل برای به زانو درآوردن جوامع آزاد می باشد و نه تنها کارایی ندارد بلکه ابزای برای نفوذ هرچه بیشتر در جوامع می باشد.
برنامه جهانی 2030 نمونه بارز آن بود که با هوشیاری مردم و مراجع بخوبی مدیریت و از سر ملت گذر کرد.
ما یک سئوی قدرتمند و یک جامعه و دولت و ملت مقتدر نیاز داریم که با آموزه ها و سنت های درست ملی و مذهبی خود و البته با تلاش مضاعف من و شما به آن دست پیدا خواهیم نمود ان شالله

دسته بندی