رفتن به محتوای اصلی

مهمترین کاری که می‌توان در عید مبعث انجام داد

معروف: خدایی که ما را آفریده است، هیچ گاه رهایمان نکرده و نمی کند. خلقت بشر و همه موجودات عالم با هدفی است که بسته به ظرفیت های درونی، هر مخلوقی به آن می رسد. خدای متعال در میان همه مخلوقات…

0
24

دوست خوب از نگاه امیرالمؤمنین علیه السلام

معروف: جایگاه دوست و رفیق در زندگی و رشد و تعالی، یا خسران و زیان انسان بسیار حائز اهمیت است تا جایی که قرآن کریم هم دوستی با انسانهای ناشایست را مایه حسرت و ندامت ایشان در قیامت بیان میکند.…

0
211

مشتری مداری صحیح در بازار اسلامی

معروف: اصالت تکریم مشتری بر اساس کرامت ذاتی که قرآن کریم برای انسان اشاره‌کرده است، مطرح هست، چنانکه می‌فرماید: وَ لَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ…

0
156

چند نکته مهم از سیره اخلاقی و سیاسی «حضرت زینب(س)»

معروف: حاج شیخ محمد رضایی کارشناس علوم قرآنی یرامون جایگاه «حضرت زینب (س)» گفت: تاریخ زندگی «حضرت زینب (س)» سرشار از درس‌های بزرگ است، دو نکته اساسی که می‌توان از آن درس گرفت ابتدا خدا محوری و سپس…

0
44

۱۰ ویژگی نامزد اصلح مجلس از منظر رهبر انقلاب

معروف: انتخابات مجلس پیش روی ما است و ملت در آستانه‌ یک آزمایش بزرگ قرار دارد. جمعه دوم اسفندماه تجلیگاه یکی از زیباترین جلوه‌های مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش چشم جهانیان است…

0
20

شهید بهشتی: ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری

معروف: تضاد طبقاتی که به مقتضای آن، انسان بازیچه یک جبر، جبر تاریخ، جبر طبقاتی، یا جبر مادی می‌شود، از نظر اسلام مردود است. قرآن در این زمینه این طور سخن می‌گوید: در روز قیامت، در روز پاداش و کیفر،…

0
65

علی الاسلام السلام(حکایت خوبان)

مروان حکم در فردای آن شبی که امام حسین(ع) درخانه ولید با یزید بیعت نکرد، در بین راه به حضرت گفت: ای ابا عبدالله! می‌خواهم شما را نصیحتی کنم، آن را بپذیر تا هدایت یابی! حضرت فرمود: آن چیست؟ بگو تا…

0
174

مسئولیت‌پذیری در تراز جامعه دینی

معروف: در آیه ۷۲ سوره احزاب به امانتی اشاره شده که به آسمان‌ها، کوه‌ها و زمین عرضه شد اما نپذیرفتند و انسان آن به دوش کشید و میان موجودات دیگر، انسان را لایق پذیرش امانت الهی معرفی می‌کند؛ امانتی که…

0
18

تمدن نوین اسلامی آخرت و حیات جاودان را هم مد نظر دارد

 حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم، رییس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خصوص تمدن نوین اسلامی و بسترها و نیازهای آن گفت: تمدن عبارت است از نوع مدنیت و سامانه…

0
17

بصیرت و ولایتمداری حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) چه میزان بود؟

معروف: در باب بصیرت و توانمندی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) روایت های متعددی ذکر شده است. حضرت عبدالعظیم حسنی در ملاقاتی که با امام هادی (ع) داشتند، روح و حقیقت دین خود را به امام هادی (ع) عرضه می‌کنند.…

0
43